ISKOLÁNKRÓL EDZŐINK ELÉRHETŐSÉG GALÉRIA DOKUMENTUMOK  
 

 

 
                   
  ATLÉTIKA DARTS FUTSAL KÉZILABDA LABDARÚGÁS SÚLYEMELÉS TOLLASLABDA ÚSZÁS  
   

  Híroldalak

 
   
  DARTS
 
Támogatóink
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intézmények, termek, pályák

 
Partnerek
 
Tisztelt Szülők!
Kérjük adójuk 1%-ával támogassák a REAC Sportiskola Sportegyesületet.
Nagylelkű felajánlásukkal járuljanak hozzá az egyesületben folyó utánpótlás neveléshez és a szakmai munka biztosításához.
 
Adószám:
18175749-1-42
Köszönettel:
REAC SISE
vezetősége
 
Egyéni képzés a REAC  Sportiskola  SE-nél!
Tisztelt érdeklődők!
A REAC Sportiskola SE szakmai vezetése elindítja a játékosok egyéni képzését.
Jelentkezni lehet:
1152 Budapest
Széchenyi tér 8-10
Budai II László Stadion első emeleti sportirodában.
 
A REAC SISE labdarúgó szakosztálya felvételt hirdet a labdarúgást szerető fiataloknak!
 
Várjuk mindazon labdarúgók jelentkezését, akik
  szeretnék megmérettetni magukat az MLSZ Országos bajnokságaiban szereplő csapatainkban, akik szakképzett edzők vezetésével, baráti légkörben szeretnének magasabb szinten fejlődni.
Együttműködési szerződéssel rendelkezünk a Kovács Pál Gimnáziummal és a Czabán Samu Általános Iskolával.
Továbbtanulási lehetőséget tudunk biztosítani.
2012-es évben három 20x40-es méretű és egy villanyfényes nagyméretű műfüves pályával gazdagodott az egyesületünk. Így már korszerű körülmények között tudnak sportolni  a nálunk futballozni szerető játékosok.
Jelentkezni folyamatosan lehet:
Spekner Szilárd technikai vezetőnél  a
06 70 930 6071-es telefonszámon
vagy a
Budai II László Stadion első emeleti sportirodában
1152 Budapest
Széchenyi tér 8-10.

 

 

 
  Edző  
   
  Jakab Máté  
     
 

BOZSIK FESZTIVÁL

 
2017.11.12. Újpest FC Tábor utca 10:00-12:00 Beszámoló
2017.10.22. Gerzzo Vasas TF pálya 15:00-19:00 Beszámoló
2017.10.08. Újpest FC Tábor utca 12:00-16:00 Beszámoló
2017.09.24. Testvériség Testvériség pálya 10:00-13:00 Beszámoló
2017.09.10. Gerzzo Vasas TF pálya 13:00-16:00 Beszámoló
     
     
 

BOZSIK FUTSAL

 
 
2018.05.12.-13. Rubeola Beszámoló
2018. 04. 21.-22. Asterix Beszámoló
2018.03.10. REAC Beszámoló
2018.02.10.-11. Kispest Beszámoló
2017.11.18. Hegyvidék Beszámoló
2017.11.16.-17. Gerrzo Beszámoló
2017.10.29. Városgazda Beszámoló
2017.10.08. Cső Montage Beszámoló
 

Értékelések, beszámolók

 
 
 
 
2017.11.18.
BOZSIK FUTSAL
 
Idei utolsó futsal megmérettetésünket a Hegyvidék csapata rendezte. Sajnos én nem tudtam részt venni ezen a játéknapon a csapattal,de Szilárd bácsi a csapat rendelkezésére állt és ő vele a Városgazda csapata ellen meg is szereztük az első győzelmünket 4-1es arányban. A csapat állítólag nagyon jól muzsikált,de nem csak ezen hanem a másik mérkőzésen is a Kispest gárdája ellen akik a tabella felsőrészében táboroznak. Szilárd bácsi elmondása szerint egy nagyon harcos kemény mérkőzésen szenvedtünk 2-0-ás vereséget amelyet meg is lehetett volna nyerni kis szerencsével. Az első bekapott gól után a Kispestieket a kapujukhoz tudtuk szegezni de sajnos egy kontratámadás után egy szerencsétlenül megpattant labda gurult a saját kapunkba ezzel eldöntve a mérkőzést. Én ezúton is szeretnék gratulálni a csapatnak és megköszönni Szilárd bácsinak a segítséget. Még egy két torna biztosan vár a srácokra idén ahol remélem ezeket a megszerzett tapasztalatokat jól tudjuk majd kamatoztatni.
 

Jakab Máté

 
 
2017.11.16-17.
BOZSIK FUTSAL
 
Mivel az idei utolsó futsalunkat játszottuk a hétvégén ezért szerettem volna felkészíteni őket kicsit jobban hogy jól zárjuk ezt a félévet. Ennek érdekében 2 edzőmérkőzést is játszottunk. Egyet a szokásos edzőpartnerünkkel a REAC futsal csapatával akiket meglátogattunk a Kossuth Általános Iskolában. A csapat kicsit nehéz és kényelmes kezdés után rendkívül jól játszva tarolta le az ellenfél csapatát időnként igencsak tetszetős játékot bemutatva. A mérkőzés utáni levezető büntetőpárbajban viszont kiderült ezen a téren van mit javítani.
A másik mérkőzést a Csömör csapatával vívtuk újfent. Itt azok a játékosok kaptak lehetőséget akik a REAC futsal ellen nem. A mérkőzést hely hiány miatt a szent korona Általános Iskolában kellett lejátszanunk. Ezúttal is szeretném megköszönni az iskola igazgatónőjének. Külön szeretnék gratulálni mindenkinek mert a mérkőzést szakadó esőben játszottuk futsal labdával(ami mint ki derült eddig minden alkalommal nagyon nem a sajátunk de ezen a héten megpróbáltunk rádolgozni erre) ami nagy csatát hozott. A csapat helyenként nagyon szépen játszva tetszetős támadásokat bemutatva győzött 3-2-re.
Köszönjük a Csömör csapatának hogy ismét eljöttek!
 

Jakab Máté

 
 
2017.11.12
Bozsik Torna
 
Az idei utolsó Bozsik Tornát rendezték meg a hétvégén melynek szervezője az Újpest volt. Szerencsénkre az idő a délelőtti órákban kegyes volt így nem csak jó időben hanem jó hangulatban is sikerült lejátszani ezeket a mérkőzéseket. A csapat nagyon kitett magáért és jó játék mellett jó eredményeket is ért el.
 
A torna legjobbjai között Balog Odin és Kovács Dávid kapott helyet jó játékáért.
    Balogh Odin   Kovács Dávid    
           
 
 
 
2017.11.10.
Edzőmérkőzés
 
Egy edzőmérkőzésre volt vendégünk a Rubeola Csömör csapata ahol egy játékban elfogadható viszont az ellenfél és a saját kapunk előtt nagyon rossz eredményességgel és döntésekkel játszva sikerült 1-4-es első félidőt produkálni. A második félidőre szerencsére a csapat összekapta magát és parádés második félidővel 6-5re fordítani. A mérkőzést megtekintette Illés Károly szakosztályvezető akinek tetszett a csapat játéka és arról tanúsított felfogása,de ő is a kapu előtti döntéseket látta a legnagyobb hibapontnak illetve azt hogy keveset lövünk kapura.
 

Jakab Máté

 
 
2017.10.29.
BOZSIK FUTSAL
 
Ezen a hétvégén Futsal volt a programban amit a Városgazda sportszervezet rendezett a Pestújhelyi sportkastélyban. A srácok a listavezető Hegyvidékkel kezdték a mérkőzést sajnos álmoskásan kezdtünk ahogy szoktunk,így csak asszisztálni tudtunk az ellenfél csapat győzelméhez. A második mérkőzést a jól ismert Rubeola Csömör ellen vívtuk ahol rendkívül jól és agilisan kezdve meg is szereztük a vezetést. Sajnos 2 nagy egyéni hibából az eredményt megforgatta az ellenfél így megint futhattunk az eredmény után. A játékunk görcsössé vált és nem is tudtuk jó döntéseket hozni az ellenfél kapuja előtt. A végén egy újabb nagy hibából az ellenfél eldöntötte a mérkőzést.
 

Jakab Máté

 
 
2017.10.24.
Beszámoló
 
Az elmúlt Bozsik tornára 1 minitornával készültünk a Vasas pályán. Ahova a hazai csapat minket illetve a Pomázt hívta meg. A másfél órás programban játszottunk 1 félórát a hazaiakkal majd a másik vendég csapattal. Bár váratlanul ért minket füvön játszottunk aminek személy szerint én nagyon örülök hisz a srácoknak fogalmuk sincs milyen igazi füvön futballozni. Szerencsére most gyorsan sikerült akklimatizálódni. 10 gyerekkel érkeztünk ide,míg a csapat másik része a tornát követő napon mutathatta meg mit tud a REAC Futsal csapata ellen a Kossuth iskolában. A Vasas ellen nagyon jól védekezett a csapat,a hazaiak diktálták az iramot és jól le támadtunk amivel nem nagyon tudtunk mit kezdeni. De a védekezésünk felül múlta a vártakat,támadásban kicsit többet vártam a csapattól így aztán akadt bennem hiányérzet de alapvetően elégedett voltam a teljesítményekkel. Végül 3-0-s vereséget szenvedtünk. A második mérkőzésen a szerényebb képességű Pomázzal játszottunk ahol kicsit lassan ismertük fel hogy most nekünk kéne az iramot diktálni de végül a papírformát hozva kicsit szűkebb játékidővel 4-1 arányba győztünk. Ezúton is szeretném megköszönni a meghívást és remélem még néhányszor lesz ilyenben vagy hasonlóban részünk.

A csapat másik felével mint említettem a Futsal csapat ellen játszottunk ahol nagy arányú győzelmet mértünk ellenfelünkre az első játékrészben,majd a második játékrész kiegyenlítettebb játéka után a büntetőkben alul maradtunk. Összességében nagyon elégedett voltam a srácokkal mert rendkívül jól játszottak és a fejlődésük is megmutatkozott hiszen tavaly ugyanez a keret egy nagyobb verést kapott most pedig ellentmondást nem tűrően játszott egy bő órán keresztül. Egyedül a büntető rúgások miatt vagyok csalódott hiszen a kaput még csak csak eltalálták a srácok de nagyon kevés gól született pedig rengeteget gyakoroljuk.4 hét múlva újra megmérkőzünk majd a hazai csapattal akkor remélem ezen a téren is sikerül majd javítani.
 

Jakab Máté

 
 
2017.10.22.
Bozsik Fesztivál
 
Vasárnap újabb Bozsikon vettünk részt ismételten a Gerrzo KFT szervezésében,sajnos már nem verőfényes napsütésben mert mindvégig lógott a beígért eső lába ami a végére meg is érkezett. A tornán 16 játékossal sikerült megjelenni a rossz idő ellenére is. Hol jobb hol rosszabb játékkal sikerült lehoznunk a tornát,ahol megint nagyon nehezen lendültünk bele. A végén a mérkőzéseket szakadó esőben játszották a gyerekek ehhez gratulálok nekik. Láttam sok szép támadást és gólt és banális hibákat is amiktől eltekintve pozitív képet tudott festeni a csapat. Szerencsére már erezzük mit kéne játszani ezen a pályán így az előrébb tartó Gerrzo csapatainak napját hol sikerült megnehezíteni,hol pedig le is győzni őket.
 
A csapatban most több jó teljesítmény volt mint az elmúlt alkalmakkor, nehezebben tudtam választani de végül Vidovics Zsombort és Jakab Bencét tudtam kiemelni. Előbbit ragyogó játékáért míg utóbbit jó kapus teljesítményérért.
 
    Vidovics Zsombor   Jakab Bencét    
         
 
A következő hétvégén futsalozni fogunk aztán pedig majd az utolsó Bozsikunk következik az évben.
 

Jakab Máté

 
 
2017.10.16.
Beszámoló
 
A múlthét edzéssel és felmérésekkel telt illetve a játékosok pihenőt kaptak a hétvégére, az előttünk álló héten pedig megmérkőzünk a Vasassal egy tornán amit ők szerveznek illetve összecsapunk idén először a Futsal csapatunkkal hogy gyakoroljuk azt is. Ezzel remélem a hétvégi Bozsik tornára is sikerül majd kellőképpen felkészülni. A mérkőzés már-már hagyományosnak mondható csütörtöki napon lesz,azok a játékosok részvételével akik szerdán kimaradnak a Vasas elleni keretből.
 

Jakab Máté

 
 
2017.10.08.
Bozsik Fesztivál
 
Az idei 3. Bozsik hétvége az Újpest megrendezésével a tábor utcában volt. A helyzetet kicsit bonyolította hogy az 1. futsal hétvége is ekkora lett betervezve. Így volt bőven gondom ki hol lépjen pályára és hogy tudjuk megoldani hogy mindenhol megfelelő létszámban jelenjünk meg. Szerencsére az Újpest gyors szervezése miatt sikerülhetett mit előre elterveztünk hogy lesznek olyan játékosok is aki mind a két helyszínen részt vesznek a tornán. Ezúton is szeretném nekik megköszönni.
A Bozsik Tornán különösebb dolog nem történt a mérkőzések a szokott sorrendben zajlottak hol jobb hol kevésbé jó játékkal egy szép őszi napon. Összességében azt gondolom hogy elégedett lehetek mert a gyerekek fokozatosan bele lendültek és a végére egész jó mérkőzéseket játszottak,szemre is tetszetős támadásokkal, egyéni megmozdulásokkal. Remélem erre egyszer rájövök miért kell hogy elteljen 1-2 mérkőzés mire ez kijön a srácokból.
 
 

A legjobbak kiválasztása most sem volt könnyű de   végül Kerék Huba védései

     
   

és Finta Zétény remek játéka meggyőzött arról hogy ma     nekik kell kapni az elismerést.

 

Jakab Máté

 
 
2017.10.08.
BOZSIK FUTSAL
 
A futsal mérkőzéseket az első körben a Cső-Montage csapata szervezte a 11.kerületben. Első mérkőzése Asterix csapatát kaptuk,utána pedig a hazai csapat következett. Szerencsére segítségemre volt Szilárd bácsi aki a futsalban sokkal jobban otthon van mint én így hasznos tanácsokkal tudta ellátni a játékosokat,neki is szeretném megköszönni a segítséget hisz nélküle és a szülők nélkül nem jutottunk volna el a helyszínre félóra alatt. Kicsit döcögősen kezdtük a mérkőzést és nehezen szoktunk vissza a 4+1-es játékra. Amire belejöttünk az ellenfél már behozhatatlan előnyre tett szert,de a második félidőben már megnehezítettük néhol a futsal csapat dolgát.
Következhetett a második mérkőzés mivel ez a "torna" egy több fordulós rendezvény ahol mindig mindenki csak 2 mérkőzést játszik. A hazai csapat kicsit lebecsült minket látva az előző meccsen a produkciónkat,így hamar előnybe tudtunk kerülni és kis szerencsével eldönthettük volna a mérkőzést
de nem így lett és a második félidőben fordítva a Cső-Montage diadalmaskodott.
Büszke voltam a csapatomra hiszen futsal csapatokat sikerült megszorongatnunk a saját sportjukban,így minden elismerésem a gyerekeké.
 

Jakab Máté

 
 
2017.09.24.
Bozsik Fesztivál
 
A hétvégén a második Bozsikunkhoz érkeztünk a szezonban, ami a Testvériség pályán játszódott ragyogó football időben. Szerencsére sokan eljöttek és a múltkorin is túl lőve 17 srác jelent meg.
A mutatott játék már nem volt annyira jó mint az az elmúlt 2 edzőmérkőzés alkalmával. 2 csapattal álltunk ki kevert összetételben, hogy a srácokat újabb hatásnak tegyem ki ne csak a megszokott pajtásokkal játszanak. Azt gondolom sikerült az elmúlt hetekben sokat lépnünk előre, még azoknak a játékosoknak kell felzárkózni akik később kezdtek bele a munkába vagy betegeskedtek.
A következő Bozsikig újabb edzőmeccsek lesznek betervezve.
 

Jakab Máté

 
 
2017.09.17.
Beszámoló
 
Az elmúlt héten 2 edzőmérkőzést is sikerült lebonyolítanunk.
Az elsőt a Goldball csapatával a Siketek pályán,  a másikat pedig hazai környezetben a Mogyoróddal.
A Siketek pályára csütörtök délután érkeztünk 2 sorral és egy jó hangulatú 3x20 perces mérkőzést sikerült
lebonyolítani a kora esti órákban. Nagyon meg voltam elégedve az 1 héttel ezelőtti Bozsikhoz képest rengeteget
fejlődtünk 1 héten belül. Az ellenfélben voltak kisebb játékosok is de egy nagyon jó és hasznos összecsapás volt.
Aminek az eredménye 9-2 lett a javunkra.
 
Csapat:
Kerék Huba, Balogh Odin, Finta Zétény, Vidovics Zsombor, Galambos Dániel, Forgács József, Kárász Berdi,
Marosi Marcell, Baráth Roland, Rákosi Roland, Kegyes Szabolcs, Gyimesi Benedek, Polacsek Bendegúz, Németh Sámuel
 
Gólszerzők:
Kárász Berdi  4   Balogh Odin   Galambos Dániel   Gyimesi Benedek   Kegyes Szabolcs   Németh Sámuel
           
 
Szombat délelőtti órákban a Mogyoród 2007-es 2008-as kevert csapata volt az ellenfél a Budai II Stadionban.
Ez a csapat lényegesen jobb játékerőt képviselt mint a Goldball. Nagyobbak, tapasztaltabbak is mint mi köszönhetően
annak hogy ők már 1 éve ekkora pályán készülnek és játszanak. Sok kis ügyes játékos található náluk.
Szerencsére nagyon jól felvettük a versenyt. Azokat a hibákat amiket a Bozsikokon elkövettünk mára már elhagytuk és
kellően agresszívak is voltunk. Sajnos kisebb létszámban tudtunk csak megjelenni 7 mezőnyjátékossal és 2 kapussal mert  sokan lebetegedtek az előre kijelölt keretből. Ez befolyásolta is a mérkőzést mivel az ellenfélnek 2 sora volt ezért a 30 percek végére rendre fölénk tudtak kerekedni és a góljaik döntő részét is ez idő tájt szerezték.
Sokszor elkerülhető gólokat kaptunk de van még mit fejlődni továbbra is. Összességében nagyon elégedett vagyok a csapatommal.
 
Harcos jó játékot láthattunk és nagy gólokat. Nagyon várjuk a következő Bozsik Tornát.
 
Csapat:
Kerék Huba, Gödri Márk, Balogh Odin, Finta Zétény, Vidovics Zsombor, Gyimesi Benedek, Galambos Dániel, Németh Sámuel, Kárász Berdi
 
Gólszerzők:
Vidovics Zsombor 3   Németh Sámuel 3   Galambos Dániel   Finta Zétény
       
 

Jakab Máté

 
 
2017.09.10.
Bozsik Fesztivál
 
Az iskola kezdéssel elkezdődtek a Bozsik tornák is. A szezon kezdést a Tf pályán sikerült megrendezni ahol rajtunk kívül a Vasas-Gerrzo, az Újpest Fc és a Testvériség csapatai jelentek meg. A tornán nagyon látszott hogy mindenkinek akadt még bőven problémája a lesszabállyal illetve a nagy területekkel.2 csapattal jelentünk most meg. A játék hellyel-közzel elfogadható volt főleg a védekezés része. A jövőben több edzőmeccsel készülünk hogy a srácok gyorsan megszokják az új dolgokat és az új környezetet.
 
"A" csapat:
Kerék Huba, Kovács Dávid, Balogh Odin, Kárász Berdi, Forgács József, Vidovics Zsombor, Polacsek Bendegúz
 
"B"csapat:
Jakab Bence, Gödri Márk, Németh Sámuel, Tögl Ádám, Galambos Dániel, Gyimesi Benedek, Marosi Marcell
 
Jók:
  Balogh Odin   Galambos Dániel  
     
 

Jakab Máté

 
 
 
 
2017.09.10.
Beszámoló
 
Az iskola közeledtével az edzések is elkezdődtek augusztus közepétől. A csapat magja megmaradt 3 távozó mellett van 1-2 érkező es régi-új arc is. A távozók közül Phan Duy Duong a Vasasban Riskó Botond pedig Újpesten folytatja pályafutását. Mellettük a csapat utolsó hölgy tagja köszönt el,mert kajakozni kezdett. Nekik nagyon sok sikert kívánok. Szerencsére mindenki visszatalált a pályára, így újra emelt létszámmal készülhettünk az előttünk álló szezonra.
 

Jakab Máté

 
 

 

Játékosok

 
 
                 
           
  Balogh Odin   Baráth Roland   Finta Zétény   Forgács József  
         
  Galambos Dániel   Gedri Márk   Gidály Antal   Gyimesi Benedek  
           
  Jakab Bence   Kárász Berdi   Kegyes Szabolcs   Kerék Huba  
                 
  Kis Benedek   Kovács Dávid   Marosi Marcell   Németh Sámuel  
         
  Polacsek Bendegúz   Rákosi Roland   Stefanovits Levente   Tóth Imre  
       
  Tőgl Ádám   Vidovics Zsombor   Zámbó Nikolász  
 
  Honlapszerkesztő: CSIKI Gabriella  
  Telefon: 70 945 5849     Email: csikigabi63@gmail.com