ISKOLÁNKRÓL EDZŐINK ELÉRHETŐSÉG GALÉRIA DOKUMENTUMOK  
 

 
                   
  ATLÉTIKA DARTS FUTSAL KÉZILABDA LABDARÚGÁS SÚLYEMELÉS TOLLASLABDA ÚSZÁS  
   

  Híroldalak

 

 

 
   
  DARTS
 
Tisztelt Szülők!
Kérjük adójuk 1%-ával támogassák a REAC Sportiskola Sportegyesületet.
Nagylelkű felajánlásukkal járuljanak hozzá az egyesületben folyó utánpótlás neveléshez és a szakmai munka biztosításához.
 
Adószám:
18175749-1-42
Köszönettel:
REAC SISE
vezetősége
 
Egyéni képzés a REAC  Sportiskola  SE-nél!
Tisztelt érdeklődők!
A REAC Sportiskola SE szakmai vezetése elindítja a játékosok egyéni képzését.
Jelentkezni lehet:
1152 Budapest
Széchenyi tér 8-10
Budai II László Stadion első emeleti sportirodában.
 
A REAC SISE labdarúgó szakosztálya felvételt hirdet a labdarúgást szerető fiataloknak!

Várjuk mindazon labdarúgók jelentkezését, akik

  szeretnék megmérettetni magukat az MLSZ Országos bajnokságaiban szereplő csapatainkban, akik szakképzett edzők vezetésével, baráti légkörben szeretnének magasabb szinten fejlődni.

Együttműködési szerződéssel rendelkezünk a Kovács Pál Gimnáziummal és a Czabán Samu Általános Iskolával.

Továbbtanulási lehetőséget tudunk biztosítani.

2012-es évben három 20x40-es méretű és egy villanyfényes nagyméretű műfüves pályával gazdagodott az egyesületünk. Így már korszerű körülmények között tudnak sportolni  a nálunk futballozni szerető játékosok.

Jelentkezni folyamatosan lehet:

Spekner Szilárd technikai vezetőnél  a

06 70 930 6071-es telefonszámon

vagy a

Budai II László Stadion első emeleti sportirodában

1152 Budapest

Széchenyi tér 8-10.
 
 
2018.05.15.
Sportiskolánktól az Ifi Olimpiáig.
 

Sándorházi  Vivien kb. 9 évvel ezelőtt kezdett el ismerkedni a tollaslabda szépségeivel. Szorgalmának köszönhetően évről évre egyre eredményesebben szerepelt a versenyeken. Töretlen fejlődésének köszönhetően ma már sorra gyűjtögeti a magyar és Európa bajnoki érmeket, igaz már nem a sportiskolánknak, de mi így is nagyon büszkék vagyunk Rá.  A tavaly megkezdett olimpiai kvalifikációs versenyeken rendre érmes helyezéseket elért el a 17 éves hölgy,  aminek eredményeképpen megszerezte a Buenos Aires-i Ifi Olimpiára az indulási jogot.

 
 
Szívből gratulálunk és szorítunk érted Vivien!
 

Kasperkiewicz Gábor

 
 
 
2017.01.26.
 
A REAC Sportiskola SE egyik legrégebbi és egyértelműen legeredményesebb szakosztálya volt a tollaslabda, ha a játékosállomány létszámát viszonyítjuk az érmek számához. Korányi László 15 éven keresztül nevelte a játékosokat és kerültek egyre magasabbra a ranglétrán. Hosszabb ideig ők voltak az ország legeredményesebb utánpótlás egyesülete, a legtöbb válogatott kerettaggal és magyar bajnokok sorával. Majd felnőtt szinten is hazánk harmadik legjobb klubja lett és ez hosszú időn keresztül így is maradt.
 
Aztán jött a törés, mert a klubot – nagyon nehéz döntésként – elhagyta a kiváló szakember és 22 játékosa vele tartott egy új klubba. Ugyanakkor nem árt tisztázni, nem puccs, vagy elégedetlenség miatt ment el, hanem nehezen visszautasítható ajánlatot kapott egy másik klubtól. Szerencsére akadt utódja, aki vállalta a szakosztály életben tartását és újabb nemzedék nevelését. Azonban ez négy évig tartott csak, de ugyanúgy eredményesen a legkisebbek kategóriáiban.
 
Itt került képbe ismét és 2016. szeptemberétől újra indította a tollas életet, az egyik legrégebbi hazai klubban. Mindössze három(!) gyermek jött az első hetekben, vagyis gyakorlatilag kiürült a klub. Ez a második exodus tetszhalott állapotba hozta a több sebből vérző szakosztályt. További nehézség, hogy az edzések száma folyamatosan csökkent – jelenleg ez három alkalom – így a versenyzés profi szintjéről jelenleg nem beszélhetünk. Azonban a szeptember közepe óta tartott edzések már éreztetik hatásukat. 16 fő jár a „nagyobbak”, míg másik 12 a „kisebbek” edzésére (ez utóbbi iskolai foglalkozás keretén belül működik, hogy lehessen meríteni a klubedzésekre is a későbbiekben).
 
Szakmai elképzelés, terv:
Sajnos teljesen nulláról kellett indulni, így az alapok megismerése - a megfelelő technika, lábmunka, szabályismeretek - lesznek a következő nagyjából fél év feladatai. Ennek tekintetében versenyzésről még sokáig nem beszélhetünk komolyan. A sportágban alapvetően kétféle irányvonal van, amelyet a labda határoz meg. Míg a műanyag labdával edzők alapvetően a nemi profi versenyzők táborát alkotják, addig az „eredeti” labdások a regisztrált, hivatalos versenyző státusszal bírókét.
 
Nálunk jelenleg csak a műanyag labdások vannak, tehát ha valamilyen versenyen eredményt is érnek el, az nem a versenynaptárban, a szövetség által regisztrált versenyen történik majd. Ranglistahelyezést ez nem eredményez, de ez most nem is lehet cél. Elsősorban a megfelelő szakmai alapok elsajátítása és a létszámnövelés viszont az.
 
A régi-új szakvezető a következő egy-két évben stabil játékosállományt szeretne, akikből majd előbb-utóbb versenyzők is válhatnak. Ezután lehet majd eredményt elvárni, de ezt szívesen vállalja, hiszen alapvetően versenyzőpárti.
 
Másodlagos, de közel sem elhanyagolható cél: Olyan hely biztosítása, ahol bármelyik gyermek megtalálja a helyét és még sportol is. Az energikus szakember elmondta, jobban örül a kevésbé – vagy egyáltalán nem – tehetséges fiatalnak, aki szorgalmas, hiszen csak ilyenekből lettek nála magyar bajnokok. Egy gyerek szívesen jön vissza az iskolájába bármit sportolni. Itt lehetősége lesz (sőt már van is) a szabadideje sportos eltöltésére és a versenyzésre is. Az ajtó tehát mindenki előtt nyitva, hogy az egyik legdinamikusabb, leggyorsabb sportágat remek körülmények között, kiváló szakembertől sajátítsa el.
 

Szidor György

 
 
Intézmények, termek, pályák   Támogatóink   Partnerek
   

 
 
  Honlapszerkesztő: CSIKI Gabriella  
  Telefon: 70 945 5849     Email: csikigabi63@gmail.com